Η διάθεση της κάρτας φιλάθλου του Άρη το Σαββατοκύριακο

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη για την κάρτα φιλάθλου και την διάθεσή της αυτό το Σαββατοκύριακο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το Σάββατο (5/10) και την Κυριακή (6/10) τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.), θα είναι ανοιχτά, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας μας να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου των αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το Σάββατο 5/10 τα γραφεία θα είναι ανοιχτά από τις 10π.μ. έως τις 18:00 και την Κυριακή 6/10 από τις 10π.μ. έως την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό (19:30), για την 6η αγωνιστική της Super League.

Επίσης, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα μετά απ’ αυτόν με την Α.Ε.Λ., θα υπάρχει δεύτερο εκδοτήριο για την αγορά της κάρτας φιλάθλου, στο χώρο της πισίνας του «Κλεάνθης Βικελίδης», επί της οδού Αλκμήνης (κάτω από το θύρα 7), το οποίο θα λειτουργήσει την Κυριακή από τις 15:00 έως την έναρξη του αγώνα, για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Συνίσταται στους φίλους της ομάδας, κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής του Ολυμπιακού και για όσο θα παραμείνει κλειστός ο χώρος που περικλείει τα γραφεία των μελών του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (κατά προσέγγιση από τις 17:00 έως τις 17:30), να αγοράσουν την κάρτα φιλάθλου από το δεύτερο εκδοτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν αγοράσει την κάρτα φιλάθλου ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα, απλά δείχνοντας τη σχετική απόδειξη.

Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία, καλό είναι οι φίλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου έγκαιρα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν την ημέρα ή την ώρα του αγώνα.

Η διάθεση της κάρτας φιλάθλου συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (4/10), από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 και ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

To Top