Η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη δημιούργησε νέα σελίδα για να μην ξεχαστούν αυτοί που χάθηκαν με αδόκητο τρόπο

Η Δομή Εις το Όνομα του Άλκη δημιούργησε νέα σελίδα για να μην ξεχαστούν αυτοί που χάθηκαν με αδόκητο τρόπο, με τίτλο της ενότητας: Τα Παιδιά στον Ουρανό. Σε αυτήν βρίσκονται οι Άλκης Καμπανός, Μιχάλης Κατσούρης, Τόσκο Μποζατζίσκι και Νάσος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη έχει ως επιθυμία της να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και άλλων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους λόγω οπαδικής βίας, εκτός του Άλκη Καμπανού.

Σε αυτή την κατεύθυνση, έχει δημιουργηθεί μια νέα ενότητα στην ιστοσελίδα μας, όπου θα αναφέρονται λεπτομέρειες από τη ζωή αυτών των ανθρώπων που με τόσο αδόκητο και τραγικό τρόπο διακόπηκε το νήμα της ζωής τους.

Ο τίτλος της ενότητας είναι: Τα Παιδιά στον Ουρανό.

Μέσα από συνήθειες, τρόπους ζωής, λόγια αγαπημένων τους, θέλουμε να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη των παιδιών αυτών, αλλά και να γίνει βίωμα ο πόνος που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια απώλεια στις οικογένειες τους, στους φίλους τους και στη «μικρή» μας κοινωνία.

Είναι αναγκαία η άμεση συνειδητοποίηση όλων ότι όταν αποφασίζει κάποιος να ασκήσει βία στον «αντίπαλο» φίλαθλο/οπαδό που αγαπάει το «λάθος» χρώμα, μπορεί να έχει τέτοια τραγική κατάληξη… το Θάνατο.

Η αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας δεν είναι εφικτό από τη μια μέρα στην άλλη, και θέλει ουσιαστικές ενέργειες από πολλαπλούς φορείς και σίγουρα όχι άλλα ευχολόγια.

Η Δομή θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση, και την υλοποίηση δράσεων με όση δύναμη λαμβάνει από την Κοινωνία των Πολιτών.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε τη νέα ενότητα και να «γνωρίσετε» τον Μιχάλη, τον Τόσκο και το Νάσο…

Συναισθήματα πόνου να γίνονται κινητήριος δύναμη για να αλλάξουμε όλοι μας…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερα…

To Top