Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση των προορισμών για solo ταξίδια

H Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τις χώρες που αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τουρίστες οι οποίοι ταξιδεύουν μόνοι. Η κατάταξη γίνεται από το SportsCover Direct, εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα σε όσους ασχολούνται με αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Όπως αναφέρει, το να ταξιδεύει κάποιος μόνος έχει αρκετά οφέλη, καθώς μπορεί άνετα να είναι «εγωιστής» με τις δραστηριότητες που επιλέγει χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να προσαρμόζει το πρόγραμμά του, όπως συμβαίνει συνήθως σε ένα ομαδικό ταξίδι.

Λαμβάνοντας υπόψιν τον αριθμό των μεμονωμένων ταξιδιών, το ποσοστό των 5άστερων ξενοδοχείων και το ποσοστό των δραστηριοτήτων με 5 αστέρια στο TripAdvisor, το SportsCover Direct τονίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Top10 με τις χώρες που είναι οι καλύτερες για «solo» ταξίδια, συγκεντρώνοντας 28.95/30 βαθμούς.

«Οι τουρίστες μπορούν να πλεύσουν σε μερικά από τα πιο ειδυλλιακά ελληνικά νησιά, από τη Μύκονο έως τη Σαντορίνη, πίνοντας κοκτέιλ» προσθέτει.

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται το Μαρόκο με 29,1 πόντους. Τρίτη έρχεται η Ινδία και ακολουθούν ΗΠΑ και Νότια Αφρική.

To Top