ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιβράβευση του Αρειανού που ακόμη συγκλονίζει το πανελλήνιο!

Είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν λίγες μέρες ο φίλαθλος του Άρη, ο οποίος βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας μαζί του μηχάνημα ιατρικής υποστήριξης! Και τώρα έρχεται απλά η ανθρώπινη επιβράβευση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο οπαδός των κιτρινόμαυρων  θέλησε να δει την αγαπημένη του ομάδα, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το συγκλονιστικό της ιστορίας του ήταν ο ιατρικός εξοπλισμός που κρατούσε στα χέρια του και τα σωληνάκια που προφανώς υποστηρίζουν την αναπνοή του.

Πήγε κανονικά στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΛ και πήρε θέση στην κερκίδα, με αποτέλεσμα ένας συνοπαδός του που καθόταν πίσω του να εντυπωσιαστεί από την εικόνα, να τον φωτογραφήσει και να δημοσιεύσει το φοβερό στιγμιότυπο.

Η εικόνα κυκλοφόρησε στα social media και αποτύπωσε την αγνή αγάπη ενός οπαδού για την ομάδα του, δίχως να υπολογίζει τίποτα μπροστά στην… τρέλα του για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο φίλαθλος του Άρη βρέθηκε τυχαία το μεσημέρι στο Aris Beer Fc, γνωρίζοντας την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων… Και όπως έγινε γνωστό, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα του προσφέρει τιμής ένεκεν ένα εισιτήριο διαρκείας. Γι αυτήν την ανιδιοτελή αγάπη, μεγαλείο ανθρωπιάς!

 

To Top