ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Σόουζα και ο παλαιότερος (επίσης) σοβαρός τραυματισμός…

Ο Ούγκο Σόουζα ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, θέλοντας να είναι απόλυτα έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στις 9 Δεκεμβρίου, ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη, υποβλήθηκε σε εγχείριση κοιλιακών στην Αθήνα, καθώς το πρόβλημα ήταν πολύ μεγαλύτερο, απ΄οτι είχε υπολογιστεί αρχικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια ο Πορτογάλος περνάει την πόρτα του χειρουργείου. Πριν έρθει στον Άρη προερχόταν από απουσία έξι μηνών από την αγωνιστική δράση, καθώς είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, στον οποίο και είχε υποβληθεί σε εγχείριση, όσο ακόμα ήταν στο Βέλγιο και την Μπέβερεν.

Λίγο διάστημα μετά αποδείχθηκε πως η εγχείρηση δεν ήταν επιτυχημένη με αποτέλεσμα ο τραυματισμός να παραμείνει και να γίνει ακόμα πιο σοβαρός. Χρειάστηκε να επισκεφτεί έναν από τους κορυφαίους γιατρούς του Βελγίου και συγκεκριμένα αυτόν της Εθνικής ομάδας για να γίνει η σωστή επέμβαση με την επιστροφή του να παίρνει παράταση τριών ακόμα μηνών.

Παρά την μεγάλη του ταλαιπωρία του τότε, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Άρη να του δίνει την ευκαιρία και ο ίδιος να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο…

Πλέον, καλείται να κάνει ακριβώς το ίδιο, παρότι ο συναγωνισμός μέσα στην ομάδα έχει αυξηθεί σημαντικά, μετά την έλευση του Λίντσεϊ Ροζ.

Ο Πορτογάλος έχει να αγωνιστεί σε ματς του Άρη από τις 12 Νοεμβρίου, όταν είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ήταν σε αποστολή κόντρα σε ΟΦΗ και ΠαναθηναΪκό, αλλά δεν αγωνίστηκε.

 

To Top