Η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ!

Απόφαση για απεργία διαρκείας σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες πήρε η ΕΣΗΕΑ. Συγκεκριμένα η απαεργία ξεκινά από τις 6 το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου για τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου για τις εφημερίδες.

Έτσι, σήμερα (Τετάρτη) δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν Τετάρτη και Πέμπτη, αλλά δεν θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: “Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013.

Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2013.

Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της, που φιμώνουν την ενημέρωση.

Τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ περιφρουρούν οι εργαζόμενοι της ενημέρωσης και οι απεργιακές επιτροπές.

Σήμερα, Τετάρτη, στις δώδεκα το μεσημέρι, καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό στην κορύφωση της απεργιακής συγκέντρωσης, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής”.

 

To Top