ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ευρώπη περνάει από τον Βόλο – Μόνο για ένα αποτέλεσμα ο Άρης (17:30 PRESSARIS LIVE)

Μόνο ένα αποτέλεσμα έχει στο μυαλό του ο Άρης και αυτό είναι η νίκη απέναντι στον Βόλο στον Πανθεσσαλικό (17:30 PRESSARIS LIVE) για την 5η αγωνιστική των play-offs.

Με τρίποντο οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται με το… ένα πόδι στην Ευρώπη αφού θα ανεβάσουν τη διαφορά από την ομάδα του Βόλου στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Τόλης Τερζής είδε τον Ματέο Γκαρσία να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και τον Καμαρά να επιστρέφει από την τιμωρία του, ενώ αντιθέτως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπράμπετς και τον Ρουπ που τώρα αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουμουρε, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

 

Στην αντίπερα όχθη είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Aρη.

Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, και Οζέγκοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου. Βοηθοί του θα είναι οι Ανδρεάς Μεϊντάνας και Ανδρέας Φωτόπουλος, με τέταρτο τον Κωνσταντίνο Περράκη. Στο VAR θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς, μαζί με τον Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ.

To Top