Η Θέλτα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πέρεθ στον Άρη

Η Θέλτα με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ο Κάρλες Πέρεθ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Άρη ως δανεικός με οψιον αγοράς, ενώ ευχήθηκε στον παίκτη κάθε επιτυχία στην πρόκληση που τον περιμένει. 

Η ανακοίνωση της Θέλτα αναφέρει:

“Η Θέλτα και ο Άρης Θεσσαλονίκης κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Κάρλες Πέρεθ. Ο Καταλανός επιθετικός θα αγωνιστεί στην ελληνική Super League την επόμενη σεζόν.

Γεννημένος στο Granollers, ο Κάρλες έφτασε στην πόλη της ελιάς το καλοκαίρι του 2022 και συνολικά έχει υπερασπιστεί την γαλάζια ασπίδα για περισσότερα από 3.200 λεπτά στα οποία έχει πετύχει 8 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ. Αφού ήταν δανεικός στη Χετάφε την περασμένη σεζόν, τώρα ξεκινά μια νέα αθλητική πρόκληση στον ελληνικό σύλλογο.

Η Θέλτα θέλει να του ευχηθεί κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο αθλητικό στάδιο.”

To Top