ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η θρυλική φανέλα του Άρη στο «Nick Galis Hall» (photos)

Η θρυλική φανέλα του Αυτοκράτορα Άρη στο «Nick Galis Hall» στα χέρια της ομάδας μπάσκετ.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης:

“Ο παροξυσμός που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του ΑΡΗ για τις θρυλικές φανέλες της Αυτοκρατορίας δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και τη νυν ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Οι παίκτες του ΑΡΗ υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη διάθεση των ιστορικών εμφανίσεων. Πριν από την προπόνηση της Τρίτης (26/1) σύσσωμη η ομάδα φωτογραφήθηκε στο κέντρο του «Nick Galis Hall» με τη φανέλα της ομάδας της σεζόν 2987-88 που κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα και έφτασε μέχρι το Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, στη Γάνδη.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Δημήτρης Φλιώνης, έστειλε το μήνυμά του. «Είναι πολύ σημαντικό το ότι ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να έχει στο σπίτι του τις εμφανίσεις με τις οποίες η ομάδα έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Ο ΑΡΗΣ έχει λαμπρό παρελθόν και όλοι μας πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε ένα κομμάτι αυτής της πλούσιας ιστορίας. Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τις φανέλες της σεζόν 1987-88, οι οποίες αποτελούν κειμήλιο για κάθε φίλο της ομάδας».

Υπενθυμίζεται ότι  οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να συνεχίσουν τις παραγγελίες τους, είτε μέσω της VIVA (https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/) , είτε μέσω της διαδικασίας του Click Away, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2310 305402″.

 

To Top