ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών και πάλι στο προσκήνιο για την Α1

Με κεντρικό θέμα συζήτησης την επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ επί προεδρίας του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/4), στα γραφεία της Λίγκας, με κύριο θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου -δεδομένου ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συμφωνία με τη NOVA.

Οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League έδειξαν να κινούνται προς μία κοινή κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τη λογική και τη φιλοσοφία τους, εκφράζοντας τη θέληση να πορευτούν από κοινού για τα επόμενα χρόνια, με την υπογραφή νέας πολυετούς συμφωνίας που θα συστεγάσει άπαντες στο ίδιο κανάλι.

Δεδομένου βέβαια ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν σε ισχύ συμφωνία με την Cosmote TV, αυτό δείχνει πως ενδεχομένως το συνδρομητικό κανάλι έχει τον πρώτο λόγο.

Πέραν αυτού συζητήθηκαν κι άλλα θέματα που αφορούν περισσότερο στη βελτίωση συνθηκών διεξαγωγής του πρωταθλήματος, εντός κι εκτός παρκέ. Επισφραγίστηκε μάλιστα μία νέα οικονομική συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία θα αποτελέσει έναν ακόμη δυνατό σύμμαχο για την επόμενη διετία. Η Stoiximan βέβαια θα εξακολουθήσει να είναι ο μεγάλος συμπαίκτης της Λίγκας.

Πηγή: sport24.gr

To Top