Η Λας Πάλμας είπε “όχι” στη DC United για τον Γκαρσία και τον περιμένει… πίσω!

Η Λας Πάλμας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της DC United για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αν δεν αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να είναι στα Κανάρια Νησιά την προσεχή Δευτέρα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας ullaspalmas.net αναφέρει ότι απορρίφθηκε από τη Λας Πάλμας η πρόταση της DC United. Η αιτία είναι πως η ισπανική ομάδα δεν έμεινε ικανοποιημένη από το ποσό της προσφοράς αλλά και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων και επισημαίνεται στο δημοσίευμα πως ο Ματέο Γκαρσία μπορεί να εξελιχθεί στη λύση ενός αγωνιστικού προβλήματος της ισπανικής ομάδας.

«Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε την ερχόμενη Δευτέρα (22/7) ο παίκτης θα είναι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λας Πάλμας», αναφέρει και υπενθυμίζει μια δήλωση του Πέπε Μελ, προπονητή της Λας Πάλμας ο οποίος αναφέρθηκε στους ακραίους επιθετικούς που έχει η ομάδα λέγοντας ότι «χρειαζόμαστε ταχύτητα στα άκρα και παίκτες που μπορούν να παίξουν το ένας εναντίον ενός. Με εξαίρεση τον Μπενίτο και τον Κέντρες, δεν έχουμε άλλον».

Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας ότι ο Ματέο Γκαρσία μπορεί να είναι η λύση του αγωνιστικού προβλήματος της Λας Πάλμας.

To Top