ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “μαύρη τρύπα” των ντέρμπι: Πέρσι 26 βαθμούς, φέτος μόλις οκτώ

Ο Άρης έχασε με τη… συμμετοχή και των διαιτητών στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και πλέον έχει δύο νίκες σε 14 ντέρμπι. Μετράει οκτώ βαθμούς, όταν την περασμένη σεζόν είχε 26!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει φέτος 14 ματς μέχρι στιγμής με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Απομένει να παίξουν εντός με την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική της σεζόν με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Σ’ αυτά τα 14 ματς ο Άρης νίκησε δυο φορές εντός έδρας τον Ολυμπιακό και πήρε ισοπαλία στον Πειραιά στο δεύτερο ματς των πλέι οφ και με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του στο ξεκίνημα της σεζόν.

Στα 16 ντέρμπι αντίθετα που έδωσε ο Άρης την περασμένη σεζόν είχε οκτώ νίκες. Επικράτησε δηλαδή στα μισά παιχνίδια. Νίκησε τρεις φορές τον ΠΑΟΚ, δύο φορές εντός έδρας την ΑΕΚ και μία εκτός, μία εντός τον Παναθηναϊκό κι επίσης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας είχε επικρατήσει και του Ολυμπιακού.

Στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, ο Άρης είχε μία ισοπαλία εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό και μία επίσης στο γήπεδό του με τον ΠΑΟΚ. Ηττήθηκε δύο φορές στον Πειραιά και μία εντός από τους Πειραιώτες μία εκτός από την ΑΕΚ και δύο φορές στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά, ο Άρης έχει φέτος οκτώ βαθμούς στα ντέρμπι, ενώ την περασμένη σεζόν κατέκτησε 26…

 

To Top