Η… μπηχτή του Χάρντεν για την ήττα του από τον Γιάννη στο βραβείο του MVP

Ο Τζέιμς Χάρντεν κατηγόρησε τα ΜΜΕ για την ήττα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κούρσα για το βραβείο του MVP.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Λέχθηκαν πολλά και από πολλούς για το ποιος έπρεπε να είναι ο MVP της προηγούμενης χρονιάς στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ. Για το αν δηλαδή άξιζε περισσότερο το βραβείο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή ο Τζέιμς Χάρντεν. Την Τετάρτη (21/8) ο σούπερ σταρ των Ρόκετς τοποθετήθηκε έπειτα από καιρό επί του θέματος και βρήκε τον υπαίτιο της ήττας του: τα media.

«Είχα ιστορική χρονιά. Ακόμα και όταν «φύγω», θα μιλούν για αυτήν. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως (για το βραβείο του MVP). Πιστεύω ότι από τη στιγμή που τα Μ.Μ.Ε. δημιουργούν μία ιστορία για κάποιον από το ξεκίνημα της χρονιάς, κάθονται πάνω σε αυτήν και την αφηγούνται μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω αυτά που είναι στο χέρι μου», είπε ο Χάρντεν στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Χιούστον 97.9 The Box.

«Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω σε υψηλό επίπεδο. Έκανα μερικές χρονιές που ουδείς άλλος έχει κάνει στο παρελθόν. Ο κόσμος περίμενε να δει πόσους πόντους θα βάλω στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν θέμα. Το μόνο που μπορώ να ελέγξω όμως είναι να επιστρέψω την επόμενη χρονιά, να είμαι καλύτερος και να κατακτήσω το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο σούπερ σταρ των Ρόκετς.

To Top