ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η νέα… Οδύσσεια του Άρη: Από το Γιοενσού στη Ρόδο

Με προορισμό το Γιοενσού της Φινλαδίας αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Κατάγια, αλλά θα επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, αφού μεσολαβεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Κολοσσό.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε για το πρόγραμμα της ομάδας στη νέα… Οδύσσειά της: “Η αποστολή των «κίτρινων» αναχωρεί αύριο (06/11) το πρωί για τη Φινλανδία. Αρχικά θα «πετάξει» στις 09:55 από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη.

Με νέα πτήση θα ταξιδέψει το μεσημέρι (14:45) από την Πόλη για το Ελσίνκι, όπου αναμένεται να αφιχθεί στις 17:15. Στη φινλανδική πρωτεύουσα θα επιβιβαστεί και πάλι στο αεροπλάνο (20:10) για να φτάσει το βράδυ (21:15) στο τελικό της προορισμό, την πόλη Γιοενσού.

Ο Άρης θα προπονηθεί στη “Joensuu Arena” το πρωί της Τετάρτης (07/11), ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς.

Η ομάδα δεν θα γυρίσει, μετά τον αγώνα με την Kataja Basket, στη Θεσσαλονίκη. Θα παραμείνει την Πέμπτη (08/11) στην Αθήνα, απ’ όπου την Παρασκευή (09/11) θα αναχωρήσει για τη Ρόδο, για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό (10/11, 15:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Στη βάση της θα επιστρέψει τη Κυριακή (11/11) το απόγευμα”.

 

To Top