ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η «νουβέλ βαγκ» του Άρη πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο (photos)

Τα σωστά αθλητικά ιδεώδη και οι επιτυχίες είναι «μότο» για ένα σύλλογο, όμως η προσφορά του δεν πρέπει να εξαντλείται στις γραμμές των γηπέδων. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει ως αρχή τη στήριξη σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έδειξε για ακόμα μία φορά το ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο, μέσω της «νουβέλ βαγκ» του. Δύο παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και αποτελούν τη μεγάλη ελπίδα για το «αύριο» της ομάδας μπάσκετ, ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Όμηρος Νετζήπογλου, πρόσφεραν 60 φανέλες της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88 σε παιδιά με καρκίνο.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ επισκέφθηκαν κατά σειρά το ΑΧΕΠΑ και το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Νοσοκομείο και χάρισαν ένα χαμόγελο στα παιδιά που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής. Το πρωί της Πέμπτης 17/6, πήγαν στα παιδοογκολογικά τμήματα των δύο νοσοκομείων και συνομίλησαν με τα παιδιά, δίνοντάς τους παράλληλα τις ιστορικές εμφανίσεις του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Η παράδοση έγινε παρουσία των διοικητικών των νοσοκομείων και των διευθυντών των τμημάτων. Τους Νετζήπογλου και Σιδηροηλία συνόδευσαν ο ταμίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Αλέξανδρος Γκαντώνας και το μέλος του Δ.Σ., Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου.

Η επίσκεψη έγινε σε συνεργασία με τη «ΛΑΜΨΗ», η οποία στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο.

Τις φανέλες πρόσφερε η εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Α.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ», η οποία αποτελεί έναν από τους βασικότερους και μεγαλύτερους προμηθευτές ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων καθώς και γενικού ιατρικού εξοπλισμού στην αγορά της Ελλάδας, Κύπρου και Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης με 3 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη των δύο παικτών του ΑΡΗ στη σελίδα του Α.Σ. στο Facebook.

To Top