Η Ολυμπιακή Ομάδα Belle Équipe της Stoiximan ετοιμάζεται για το Παρίσι

Περίπου τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, οι Έλληνες αθλητές μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Σταθερό αρωγό στις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών αποτελεί η Stoiximan, η οποία για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση βρίσκεται δίπλα τους.

Η Stoiximan Belle Équipe αποτελείται από 18 καταξιωμένους και φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, καθώς και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών (Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020) και  Γυναικών (Ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004).

Με το όνομά της εμπνευσμένο από τη γαλλική Belle Époque, μια εποχή ευημερίας, εξέλιξης και αισιοδοξίας, η Stoiximan Belle Équipe έρχεται να εκφράσει τις μεγάλες φιλοδοξίες για τις επερχόμενες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αναλυτικά οι 18 αθλητές και αθλήτριες της Stoiximan Belle  Équipe  είναι οι: Λευτέρης Πετρούνιας (Κρίκοι – Χρυσός Ολυμπιονίκης 2016, Χάλκινος Ολυμπιονίκης 2020), Κατερίνα Στεφανίδη (Άλμα Επί Κοντώ – Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016), Άννα Κορακάκη (Σκοποβολή – Χρυσή Ολυμπιονίκης 2016 στα 25μ. πιστόλι και Χάλκινη στα 10μ. αεροβόλο), Μίλτος Τεντόγλου (Άλμα εις Μήκος – Χρυσός Ολυμπιονίκης 2020), Στέφανος Ντούσκος (Κωπηλασία – Χρυσός Ολυμπιονίκης 2020 μονό σκιφ), Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Βάδην), Κριστιάν Γκολομέεβ  (Κολύμβηση), Στέργιος Μπίλας (Κολύμβηση), Χριστίνα Μπούρμπου (Κωπηλασία), Άλκης Κυνηγάκης (Κολύμβηση Ανοιχτής Θάλασσας), Ελισάβετ Τελτσίδου (Τζούντο), Χρήστος Φραντζεσκάκης (Σφυροβολία), Μαρία Πρεβολαράκη (Πάλη), Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (100 και 200 μέτρα), Φένια Τζέλη (Τάε Κβον Ντο), Θένια Σαρβανάκη  (Τάε Κβον Ντο), Μαρία Κυρίδου (Κωπηλασία) και Αννέτα Κυρίδου (Κωπηλασία).

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένοι από τους παραπάνω αθλητές, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη και Άννα Κορακάκη, αποτελούν μέλη της οικογένειας της Stoiximan εδώ και περίπου μία δεκαετία, απόδειξη της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλητισμού στη χώρα μας, στηρίζοντας εκείνους τους ανθρώπους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Belle Équipe o Γιάννης Σπανουδάκης, Chief Compliance Officer της Κaizen Gaming, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα, ανέφερε: «Εδώ και πάνω από 10 χρόνια η Stoiximan έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξη της στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι όμως γεγονός, ότι η ανακοίνωση της ομάδας των αθλητριών και αθλητών που στηρίζουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελεί κάθε φορά για εμάς μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή. Έτσι γίνεται και φέτος με την ανακοίνωση της “Βelle Équipe”. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να επιτύχουν τα όνειρά τους, όπως φυσικά και σε ολόκληρη την ελληνική Ολυμπιακή αποστολή».

Το 2016 η Stoiximan ήταν μία από τις εταιρείες, οι οποίες έδειξαν τη μεγαλύτερη στήριξη στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016», αποτελώντας Υπερήφανο Χορηγό 7 αθλητών και της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών. Το 2020 η Stoiximan, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, δημιούργησε την ομάδα «Great in Japan», η οποία αποτελούνταν από 17 αθλητές και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών. Οι αθλητές της ομάδας της Stoiximan επέστρεψαν και από τις δύο διοργανώσεις κατακτώντας μετάλλια και πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τα τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια της ελληνικής αποστολής, προήλθαν όλα από αθλητές που στήριζε τότε και στηρίζει μέχρι σήμερα η Stoiximan (Κορακάκη, Πετρούνιας, Στεφανίδη).

Φέτος, με εξαιρετικές προοπτικές για διακρίσεις οι Έλληνες αθλητές βαδίζουν στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ως μέλη της  Stoiximan Belle Équipe.

Ολόκληρη η ομάδα Belle Equipe, με τα βιογραφικά και τις επιδόσεις των αθλητών εδώ.

To Top