Η πρόταση Αθανασιάδη για την επόμενη τριετία

Τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα για την επόμενη τριετία παρουσίασε εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, Νίκος Στακιάς, από το βήμα της γ. σ. της Κοινωνίας Μελών. Η πρόταση Αθανασιάδη κάνει λόγο για εισροή 2 – 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου και συνολική οικονομική ενίσχυση 8 – 8,5 εκατομμυρίων μέχρι το 2015 από ξένες πηγές.

Ο Νίκος Στακιάς μίλησε αρχικά για τα αδύνατα και δυνατά σημεία του περιβάλλοντος της ΠΑΕ, καθώς και τις ευκαιρίες και τις απειλές που υπάρχουν. Κατόπιν, ανέλυσε την πρόταση οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ με στόχο να αποπληρωθούν οφειλές προς το Δημόσιο, ποδοσφαιριστές, προμηθευτές: «Το χρονοδιάγραμμα αφορά την εισροή κεφαλαίων 2-2,5 εκατ. ευρώ έως 30 Ιουνίου. Για τις επόμενες χρονιές αναλογικά 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ συνολικά θα μπει ποσό της τάξης 8-8,5 εκατ. ευρώ έως το 2015».

Στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος το πλάνο Αθανασιάδη έχει ως εξής: «Έχει προβλεφθεί ρόστερ 27 παικτών, εκ των οποίων 13-14 θα είναι Έλληνες. Πέντε θα είναι μη κοινοτικοί, κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής (σε συνεργασία με την εταιρεία Traffic), 8-10 θα είναι κοινοτικοί, κυρίως από την αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου σε συνεργασία με τον Μανέλ Φερέρ (έχει ήδη συναφθεί συνεργασία) και τον Αρτούρο Φερνάντες (πρόεδρο της ομοσπονδίας μάνατζερ της Πορτογαλίας). Μέσα στους 13-14 Έλληνες υπολογίζονται και όσοι παίκτες προωθηθούν από τις Κ-20 και Κ-17».

Τέλος, παρουσίασε τα οικονομικά δεδομένα για τη νέα σεζόν: «Το μπάτζετ της ομάδας θα είναι 3,2 εκατ. ευρώ, συν 800.000 ευρώ για την εφορία. Μαζί με όλα τα λειτουργικά έξοδα και άλλες δαπάνες το συνολικό μπάτζετ της ΠΑΕ για την επόμενη χρονιά κάτι λιγότερο από 7 εκατ. ευρώ (6,86 εκατ. ευρώ). Τα έσοδα προβλέπονται να είναι 8,4 εκατ. ευρώ, συν οι συνδρομές των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη».

To Top