Η Σέλτικ απαγόρευσε στον Πάλμα να παίξει σε φιλικό της Ονδούρας

Ο Λουίς Πάλμα έπαιξε τα ξημερώματα στο παιχνίδι της Εθνικής Ονδούρας με την Κούβα, ματς που έληξε με 3-1 και διεξήχθη για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τις Βερμούδες, ξανά για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και κάπου εκεί η Σέλτικ βάζει… στοπ στους αγώνες για τον πρώην παίκτη του Άρη.

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, δεν επιτρέπει την συμμετοχή του στο φιλικό με τον Ισημερινό, στις 16/6. Ο προπονητής της Εθνικής Ονδούρας, Ρεινάλντο Ρουέντα -όπως αναφέρεται στο εξωτερικό- “εξήγησε ότι ο Πάλμα δεν θα εμφανιστεί στον τρίτο αγώνα της Ονδούρας, αυτόν εναντίον του Ισημερινού στις 16 Ιουνίου, μετά από επαφή που είχε με την ομάδα της Σέλτικ”.

Όπως γράφεται, ο σύλλογος της Σκωτίας “θέλει ξεκάθαρα η Πάλμα να έχει ένα πλήρες καλοκαιρινό διάλειμμα ώστε να είναι έτοιμος για την ερχόμενη σεζόν. Έτσι, ο σύλλογος ‘απομάκρυνε’ τον Πάλμα από το παιχνίδι με τον Ισημερινό, καθώς δεν είναι επίσημο παιχνίδι της FIFA. Με τον Πάλμα να παραδέχεται ότι πρέπει να δουλέψει επιπλέον ώρες στο προπονητικό κέντρο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση αυτή τη σεζόν, είναι σαφές ότι ο Μπρένταν Ρότζερς τον θέλει να επιστρέψει σε καλή φόρμα για να αντιμετωπίσει την μεγάλη σεζόν που θα ακολουθήσει”. Ο Άρης είναι αναγκασμένος να “κοιτάει” το τι γίνεται με τον Πάλμα στη Σέλτικ, αφού διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο φαίνεται πως φέτος δύσκολα να τεθεί θέμα πώλησής του.

To Top