Η Σίτι δίνει εκατομμύρια για 14χρονο wonderkid από τις ΗΠΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι εντόπισε ένα διαμάντι στις ΗΠΑ, τον 14χρονο Κάβαν Σάλιβαν, για τον οποίο τινάζει την μπάνκα για να τον κάνει δικό της.

Ο νέος “Φρέντι Αντού” ονομάζεται Κάβαν Σάλιβαν και ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη, σύμφωνα με δημόσιευμα του Athletic. Ο 14χρονος Αμερικανός έχει προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις του και η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της.

Οι “πολίτες” τον παρακολούθησαν τον περασμένο Απρίλιο σε αγώνα των ΗΠΑ Κ15 κόντρα στην Αγγλία, με τον επικεφαλής μεταγραφών των ακαδημιών του συλλόγου, Σαμ Φαγκμπεμί, να βρίσκεται στην κερκίδα.

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος ανήκει στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, η οποία φέρεται να τα έχει βρει με τους πρωταθλητές Ευρώπης στα 2.000.000 ευρώ, συν μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό στα 4.600.000.

Ο Σάλιβαν δεν είναι επαγγελματίας ακόμα και δεν μπορεί να φύγει από τις ΗΠΑ για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πριν ενηλικιωθεί ή αν δεν συντρέχουν οικογενειακοί λόγοι, οπότε ακόμα και όλες οι πλευρές τα βρουν, θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια για να περάσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

To Top