Η ΣΑΡΙΣΑ δεν διαλύεται, συνεχίζει να υπάρχει, πιστή στις αρχές της!

Η ΣΑΡΙΣΑ δεν πρόκειται να αδρανοποιηθεί εκ νέου ή να… εξαφανιστεί. Το αντίθετο. Παραμένει πιστή στις αρχές της και θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην εξυγίανση της ΚΑΕ, ώστε κάποια στιγμή να γίνει μεγαλομέτοχος.

Αυτό αποφασίστηκε σε γενικές γραμμές στην συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα παρουσία των κ.κ. Αντωνιάδη, Ζορπίδη, Ράσογλου, Γούσιο, Καραπαναγιώτη, Λαυρεντιάδη, Πλιάκη, Αρχανιωτάκη και Γεωργούλη.

Η ΣΑΡΙΣΑ αποφάσισε πως δεν θα προσχωρήσει στο Aris Golden Club και μπορεί μεμονωμένα ο καθένας που είναι μέλος της ΣΑΡΙΣΑ να συνδράμει οικονομικά στο νέο εγχείρημα. Ο λόγος που δεν προχωράει μια “ενοποίηση” των δύο φορέων είναι ότι έχουν διαφορετικούς στόχους και λόγους ύπαρξης, αν εξαιρέσει κανείς την οικονομική στήριξη στην ΚΑΕ.

Αναλύθηκε επίσης και το θέμα αυτό, δηλαδή του ποσού που θα μπορέσει να διατεθεί φέτος από την εταιρεία αστικής ευθύνης στην ΚΑΕ και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση στη διοίκηση Αρβανίτη, ενώ αποφασίστηκε πως οι οφειλές που υπάρχουν προς το τεχνικό τιμ από την χρονιά που ολοκληρώθηκε θα καλυφθούν από τη ΣΑΡΙΣΑ.

To Top