Η στιγμή της διάσωσης της Ανίτα Αλβάρεζ που έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα (photos&video)

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη διάσωση της 25χρονης Ανίτα Αλβάρεζ που έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου.

Μάρτυρες σε ένα σοκαριστικό συμβάν έγιναν όσοι παρευρέθηκαν την Τετάρτη (22/6) στη Szechy pool για την παρακολούθηση των αναμετρήσεων της συγχρονισμένης κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Προς το τέλος της εκτέλεσης του προγράμματος η 25χρονη Αμερικανή αθλήτρια, Ανίτα Αλβάρεζ, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό. Αμέσως η προπονήτριά της, Άντρεα Φουέντες, που αντιλήφθηκε το συμβάν, βούτηξε στην πισίνα για να τη σώσει.

Αφού βγήκε έγκαιρα εκτός πισίνας, επενέβησαν άμεσα κάποιοι υπεύθυνοι, τής παρείχαν πρώτες βοήθειες και την επανέφεραν, αφού την έβαλαν σε φορείο.

Οι φωτογράφοι Όλι Σκαρφ και Πίτερ Κοχάλμι απαθανάτισαν τη δραματική διάσωση της Αμερικανίδας από τον πάτο της πισίνας, με τα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας να είναι συγκλονιστικά.

Rapid rescue.@AFP photographers Oli Scarff and Peter Kohalmi capture the dramatic rescue of USA’s Anita Alvarez from the bottom of the pool when she fainted during the women’s solo free artistic swimming finals at the Budapest 2022 World Aquatics Championships pic.twitter.com/8Y0wo6lSUn

— AFP News Agency (@AFP) June 23, 2022

To Top