Η συνέντευξη Κουέστα με τα… κίτρινα στο επίσημο κανάλι της Σεβίλλης (video)

Πριν μια μέρα ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στην πατρίδα του, για την αντιμετώπισε του κορωνοϊού σε Ελλάδα και Ισπανία, αλλά και τη δική του καθημερινότητα. Συγκεκριμένα μίλησε στο επίσημο κανάλι (και ραδιόφωνο) της Σεβίλλης.

Ο Ισπανός πορτιέρο του Άρη έπαιξε για αρκετά χρόνια στη Σεβίλλη, κυρίως στα τμήματα υποδομής, και αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που θεωρήθηκαν ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ομάδας. Το παρελθόν του στη Σεβίλλη, δεν ξέχασε ούτε η ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία ζήτησε την άποψή του για την εποχή του κορωνοϊού, τις διαφορές σε Ελλάδα και Ισπανία, αλλά και την γνώμη του για την ομάδα.

Ο Κουέστα φόρεσε τα… κίτρινα και διαφήμισε τον Άρη και την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Στην συνέντευξη ο Ισπανός είπε χαρακτηριστικά:

Για τις συνθήκες στην χώρα μας ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη ανέφερε: “Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι εκεί. Είναι περίπου 2.000 κρούσματα και περίπου 90 θανάτους. Αλλά είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, γιατί υπάρχουν τα παραδείγματα χωρών που είναι σε πολύ πιο ασχημη κατάσταση”.

Για τον εαυτό του και πώς περνά είπε: “Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση, αλλά μπορούμε να βγούμε στον δρόμο με ειδική άδεια από την κυβέρνηση. Ο κόσμος το σέβεται. Εδώ μπήκαμε σε καραντίνα όταν έγιναν γνωστά 200-300 κρούσματα και έλαβαν έγκαιρα μέτρα. Ξέρουμε ότι η κατάσταση εξελίσσεται. Είναι αλήθεια πως και με τον καλό καιρό, όλοι βγαίνουμε έξω λίγο παραπάνω, αλλά έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο κοντρολαρισμένα είναι εδώ τα πράγματα”.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Κουέστα σχολίασε: “Για την ώρα περιμένουμε. Στις 24 Απριλίου θα γίνει μια συνάντηση για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά είναι αλήθεια πως θα πρέπει να τους προστατέψουμε όλους. Καταλαβαίνω πως αν συνεχίσουμε, δεν θα υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ”.

To Top