Η Τουρκία θα διαφημίζεται στην προπονητική φανέλα της Ρεάλ με 12.000.000 ευρώ

Το Υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας έκλεισε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 12.000.000 ετησίως για να προβάλλεται η γειτονική χώρα ως κεντρικός χορηγός στις προπονητικές φανέλες των μερένγκες!

Το “Fly Emirates” είναι ο κεντρικός χορηγός στην επίσημη αγωνιστική φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι προπονητικές φανέλες των μερένγκες θα έχουν διαφορετικό μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Το Υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας έκλεισε συμφωνία με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, στα ταμεία της οποίας θα μπαίνουν 12.000.000 ετησίως για να προβάλλεται η γειτονική χώρα στις εμφανίσεις της προπόνησης.

Αντικαθιστά δηλαδή το Fly Emirates, το οποίο εμφανιζόταν μέχρι σήμερα όπως μόνο στις επίσημες εμφανίσεις των ματς, αλλά και στις προπονητικές.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Μπαρτσελόνα. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στις φανέλες του Λιονέλ Μέσι και των συμπαικτών του φιγουράρει ο χορηγός Beko (επίσης τουρκικής προέλευσης) αντί 19.000.000 ετησίως.

Η διαφορά είναι ότι η Beko εμφανίζεται και στην επίσημη φανέλα της Μπάρτσα, όχι όμως ως κεντρικός χορηγός. Οι χορηγικές συμφωνίες για τις προπονητικές φανέλες είναι κάτι συνηθισμένο, βέβαια, για τις ομάδες της Premier League.

To Top