Η υπογραφή του Κις θα κρίνει την υπόθεση της φορολογικής ενημερότητας

Καμία ανησυχία δεν εκφράζεται από τον Άρη για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας. Οι κίτρινοι δεν είναι ενήμεροι, αυτό είναι γεγονός, είναι όμως έτοιμοι να πληρώσουν μία από τις δύο δόσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και να αποκτήσουν ενημερότητα. Για να προχωρήσουν, όμως, σε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχουν την υπογραφή του Μπίλι Κις στα χέρια τους. Όσο αυτή δεν υπάρχει, τότε δεν τίθεται και λόγος να κατατεθούν άμεσα τα χρήματα στην ΦΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι έχουν ήδη κινηθεί κατάλληλα για να βρουν τα χρήματα της μίας εκ των δύο δόσεων προς την εφορία που είναι σε εκκρεμότητα. Δεν πρόκειται ωστόσο να πληρώσουν, αν πρώτα δεν έχουν την υπογραφή του συμβολαίου του Μπίλι Κις. Δεν θέλουν να διαθέσουν χρήματα για άσκοπο λόγο την δεδομένη στιγμή και θα είναι άσκοπο να πληρωθεί η εφορία, να αποκτήσει η ΚΑΕ φορολογική ενημερότητα, να αρθεί το… απαγορευτικό του ΕΣΑΚΕ, αλλά να μην έχει αποκτηθεί παίκτης.

Ο Άρης σε κάθε περίπτωση, θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του στην εφορία και το δημόσιο γενικότερα. Δεν μπορεί όμως να “θυσιάσει” σήμερα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, απλά και μόνο για να είναι τυπικός ως προς τον ΕΣΑΚΕ, χωρίς να έχει κλείσει παίκτη. Γιατί στην ουσία η μοναδική “τιμωρία” για ότι δεν υπάρχει φορολογική (ή ασφαλιστική) ενημερότητα είναι η απαγόρευση μεταγραφών.

Εφόσον ο Κις στείλει το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο, τότε ο Άρης θα κινηθεί για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και να πραγματοποιήσει την μεταγραφή.

 

To Top