ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η φετινή σεζόν, το σημείο επανεκκίνησης του Μάνου Γκαρθία

Η ποδοσφαιρική σεζόν που φεύγει είναι από αυτές που ο Μάνου Γκαρθία θα κάνει τον απολογισμό του για να μπορέσει με ένα νέο ξεκίνημα τη νέα χρονιά να δείξει καλύτερα πράγματα του εαυτού του και φυσικά να βοηθήσει τον Άρη. Το έχει ανάγκη τόσο ο ίδιος ο Ισπανός όσο και η ομάδα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να κάνει 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ. Σε κάποια παιχνίδια έδωσε σημαντικές βοήθειες στο σύνολο του Άκη Μάντζιου ενώ σε κάποια άλλα έμεινε σε “ρηχά νερά”. Φυσικά πέρασε σκαμπανεβάσματα τόσο με τον τραυματισμό του, ενώ τα περισσότερα ματς ήταν κυρίως προσαρμογής κάτι που αποτυπώθηκε και από το χρόνο συμμετοχής που του έδινε ο τεχνικός του Άρη.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γκαρθία θα έχει την ευκαιρία από την πρώτη κιόλας μέρα να βρεθεί στην προετοιμασία του Άρη. Κι αυτό διότι πέρυσι δεν ήταν σε θέση ενώ το καλοκαίρι του 2022 ήρθε προς τα τέλη Ιουλίου και ενώ η ομάδα ξεκινούσε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Οπότε δεν υπήρχε και πολύς χρόνος.

Αυτή τη στιγμή ο Ισπανός μεσοεπιθετικός γεμίζει… μπαταρίες, ξεκουράζεται, αλλά παράλληλα συνδυάζει όπως κάνει κάθε φορά την ξεκούραση με τη γυμναστική προκειμένου να διατηρήσει το σώμα του σε τέτοια κατάσταση ώστε να είναι έτοιμος για την… επανεκκίνησή του!

To Top