ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ψήφος του Άρη υπέρ του φορμάτ και η… απόδειξη μόνο με πράξεις, μεταγραφές, ενίσχυση!

Σήμερα Τετάρτη 10/7 όπως έχει ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για το φορμάτ του νέου πρωταθλήματος. Η πρόταση που έχει τεθεί κάνει λόγο για πλέι όφ 1-4, 5-8 και πλέι άουτ 9-14. Μια συνεδρίαση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Από χθες έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Άρης θα ψηφίσει υπέρ του νέου φορμάτ για πλέι οφ 1-4 και 5-8 κτλ, μια και όπως τονίζεται με έμφαση -όπως και πολλές ομάδες- ότι είναι προς την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος! Ένας Άρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση και τη μια χρονιά 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με βάση αυτήν την κίνηση, να ψηφίσουν δηλαδή οι κιτρινόμαυροι υπέρ της αλλαγής του φορμάτ, καταγράφεται με άλλα λόγια ότι ο στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα, με μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο, μια και θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, ενώ πάντα ο “καθρέπτης” είναι το γήπεδο.

Ο Άρης λοιπόν, καλείται να κοιτάξει τα συμφέροντα του… φροντίζοντας να είναι ανταγωνιστικός για να μπει μέσα στην τετράδα. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει τον Άρη πρωταγωνιστή και όχι απλά… παρατηρητή. Με πράξεις, μεταγραφές, ενίσχυση. Εκτός κι αν κάποιοι… βολεύονται με τον Άρη φτωχό συγγενή. Αυτό είναι λοιπόν, το μεγάλο “στοίχημα”, η πρόκληση του νέου format. Ένας Άρης, ο οποίος καλείται να είναι δυνατός και όχι αδύνατος κρίκος. Ένας Άρης που θα κοιτάξει ψηλά στην κορυφή”.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και επίσημες τοποθετήσεις σε ότι αφορά την απόφαση αυτή, προκειμένου να δοθεί το στίγμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

To Top