Η Stoiximan παρουσίασε τη Stoiximan Tokyo Team που στηρίζει τους Ολυμπιακούς του Τόκιο! (video)

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Gazarte, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων του ελληνικού αθλητισμού, η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο, παρουσίασε τη Stoiximan Tokyo Team, την ομάδα των αθλητών και αθλητριών που υποστηρίζει στο ταξίδι τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Ενισχύοντας το πρόγραμμα αθλητικής υποστήριξης που εφαρμόζει ήδη από το ξεκίνημά της, η Stoiximan στηρίζει 17  Έλληνες αθλητές καθώς και τις δύο Εθνικές Ομάδες Πόλο (ανδρών – γυναικών) στην πορεία τους προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

 

Χρυσοί Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Άννα Κορακάκη, αλλά και νέοι αθλητές που ονειρεύονται να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου αποτελούν τα μέλη της χορηγικής της οικογένειας, η οποία διευρύνεται και ανανεώνεται κάθε φορά. Στην ομάδα της Stoiximan συμμετέχουν αθλητές που διαπρέπουν σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, από την κωπηλασία και την ποδηλασία μέχρι τον στίβο και τη σκοποβολή. To κοινό τους χαρακτηριστικό; Μοιράζονται τον ίδιο στόχο: Να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη διάκριση του ελληνικού αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο “ταξίδι” τους προς το Τόκιο, η Stoiximan στηρίζει χορηγικά τους: Λευτέρη Πετρούνια (Χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους Κρίκους), Κατερίνα Στεφανίδη (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Άλμα επί κοντώ), Άννα Κορακάκη (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη Σκοποβολή), Χρήστο Βολικάκη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Ποδηλασία πίστας), Έλενα Χατζηλιάδου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Καράτε), Μίλτο Τεντόγλου (Πρωταθλητής Ευρώπης στο Άλμα εις μήκος), Κριστιάν Γκολομέεβ (2ος στην Ευρώπη στα 50 μέτρα Ελεύθερο), Εμμανουήλ Καραλή (4ος στην Ευρώπη στο Άλμα επί κοντώ), Λεωνίδα Τσορτανίδη (Παγκόσμιος πρωταθλητής U15 στην Ιστιοσανίδα), Βασιλεία Καραχάλιου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Ιστιοπλοΐα), Γιώργο Τζάνο (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Καράτε), Γιώργο Πηλίδη (Αθλητής Πάλης),  Μαρία Μπελιμπασάκη (2η στην Ευρώπη στα 400 μέτρα), Βίκυ Πανετσίδου (Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Καράτε), Ευγενία Σαρρή (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια U21 στο Tae Kwon Do), Αννέτα Κυρίδου (2η στον κόσμο στην Κωπηλασία Νεανίδων), Μαρία Κυρίδου (Χρυση Ολυμπιονίκης στην Κωπηλασία σε ηλικίες κάτω των 23 ετών), καθώς και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αθλητισμού. κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο Βουλευτής και πρώην πρωταθλητής του πόλο και Ολυμπιονίκης κ. Γιώργος Μαυρωτάς και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής.

 

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που λίγες ημέρες μετά τη Γλασκώβη, όπου ζήσαμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του ελληνικού στίβου, βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε αθλητές που έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα και θα το κάνουν και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ συμπλήρωσε: «Νιώθω  διπλά υπερήφανος για αυτούς που θα κάνουν τον αγώνα τους να βρίσκονται στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού για πρώτη φορά. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, η Πολιτεία στέκεται δίπλα τους στο μέτρο των δυνατοτήτων της και είναι ευχής έργον ότι υπάρχουν εταιρείες όπως η  Stoiximan που εδώ και χρόνια ενισχύει στην πράξη τον ελληνικό αθλητισμό».

 

Ο Συνιδρυτής και CEO της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης, σχολίασε σχετικά: «Στηρίζουμε τους πρωταθλητές μας, γιατί στηρίζουμε αυτό που εκπροσωπούν: την επιμονή, την προσπάθεια παρά τις αντιξοότητες, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την Ελλάδα. Και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε, γιατί επενδύουμε όχι στην επιτυχία τους αλλά πάνω από όλα στο ταξίδι τους, στην περηφάνια που φέρνουν σε όλους μας, στο πρότυπο που αποτελούν για τους νέους που θέλουν να προσπαθήσουν περισσότερο.»

 

Η ανανέωση της υποστήριξης των αθλητών και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εντάσσεται στο μακροχρόνιο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχει αναπτύξει η Stoiximan από την αρχή της λειτουργίας της. Σε αυτό το πλαίσιο στήριξε το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» και βρέθηκε δίπλα στους χρυσούς ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνα Στεφανίδη, σε 7 ακόμη αθλητές και στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης. Ταυτόχρονα, από το 2016 αποτελεί υπερήφανο χορηγό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, συμβάλλοντας στην  υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του sport24.gr, Παντελής Βλαχόπουλος.

 Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά:  Γιώργος Δασκαλάκης-Συνιδρυτής και CEO Stoiximan_ Μανώλης Κολυμπάδης_ Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής_ Σπύρος Καπράλος_ Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής_  Γιώργος Βασιλειάδης_ Υφυπουργός Αθλητισμού_ Δημήτρης Μάρης_Πρόεδρος 24Media και μέτοχος της Stoiximan_ Ιωάννης Σπανουδάκης_ Partner Stoiximan 

  Λίγα λόγια για τον Όμιλο Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σήμερα ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 5 χώρες μέσω των εμπορικών σημάτων Stoiximanγια την Ελλάδα και την Κύπρο και Betanoγια τη Ρουμανία, τη Γερμανία και την Αυστρία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους. Επιπλέον, υλοποιεί από το 2017 τη δράση εταιρικής υπευθυνότητας «Μικροί Ήρωες», που προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών, που μέχρι σήμερα έχει αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές.

To Top