“Θα βγει νικητής ο Διαμαντόπουλος, βοήθησαν οι μεταγραφές τον Άρη, γιορτή το ποδόσφαιρο στο Άνφιλντ”!

Ο Φώτης Μαζουλουξής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, μίλησε με αφορμή την παρουσία του στο Άνφιλντ και στον αγώνα Λίβερπουλ-Μπάγερν και αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι της Κυριακής, όσο και στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για το ματς του Άνφιλντ και την τύχη να είναι ένας από τους χιλιάδες που το είδαν ζωντανά:

Ήταν πολύ όμορφη διαδικασία είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο, εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για μπάλα. Η γενιά μου μεγάλωσε με την Λίβερπουλ. Με αξίωσε ο Θεός και βρέθηκα στις κερκίδες του γηπέδου αυτού.

-Για τις εικόνες που είδε στον αγώνα:

Πολύς κόσμος αντιλαμβάνεται ότι είναι εδώ το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Στον χώρο που ήμασταν έβλεπες όλες τις ηλικίες από 10 μέχρι 70, ακόμη και γυναίκες, αλλά και διαφορετικές χώρες. Ήταν ένα μωσαϊκό. Η στιγμή της έναρξης του αγώνα είναι κάτι μοναδικό και ο τρόπος με τον οποίο οι φίλαθλοι φωνάζουν υπέρ των ομάδων τους. Μοναδική ατμόσφαιρα.

-Για το παιχνίδι Π.Α.Ο.Κ – Άρης:

Δεν υπάρχει θέμα διαφοράς δυναμικότητας ή κάτι άλλο, γιατί ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα μοναδικό. Δεν πρέπει να το αντιμετωπίσει ο Άρης σίγουρα με ηττοπάθεια. Έχει να κερδίσει πολλά και να συνεχίσει την προσπάθεια του.

-Για την έξοδο στην Ευρώπη:

Είναι σε πολύ καλή στιγμή η ομάδα του Άρη. Αν αποφύγουμε και την μιζέρια που εκφράζει τον σύλλογο διαχρονικά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η εσωστρέφεια, αν την ξεπεράσει ο Άρης θα προχωρήσει με επιτυχία.

-Για τον Διαμαντόπουλο, τον οποίο είχε στην Μικτή ΕΠΣΜ όταν ήταν στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα:

Πιστεύω ότι θα βγει νικητής από την περιπέτεια με τον τραυματισμό του. Θα παλέψει γιατί είναι ένα δυνατό παιδί με ποιότητα. Δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ και ιδιαίτερα στον Άρη και να έχεις να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο τραυματισμό. Όπως είπε και ο γιατρός, έβαλε την ομάδα πρώτα απ’ όλα.

-Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τον ρόλο του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου:

Έχει ήδη κερδίσει πολλά πράγματα ο σύλλογος από την παρουσία του. Έχει την τεχνογνωσία και έχει περάσει από μεγάλα κλαμπ. Πρέπει να στηριχθεί ,όπως και σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να στηρίζονται αυτοί που τρέχουν για την ομάδα, όπως ο Διαμαντόπουλος ή ο προπονητής Παντελίδης. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα θετικό για τον Άρη αυτή τη στιγμή, μετά την ενίσχυση του Ιανουαρίου και ο μεγαλύτερος καθρέπτης είναι το γήπεδο.

To Top