Θα περιμένει μέχρι αύριο ο Πελεκάνος

Ο Μιχάλης Πελεκάνος θα περιμένει μέχρι αύριο τον Άρη. Από εκεί και πέρα θα κάνει πράξη την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα και είναι απόφαση που αναγκάζεται να πάρει, γιατί δεν θέλει να φύγει. Θέλει να μείνει και να παίξει, αρκεί να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του αθλητή αναφέρουν πως ο Πελεκάνος έχει εισπράξει 10.000 ευρώ από την αρχή της χρονιάς (έχει συμβόλαιο 80.000 ευρώ), ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε το θέμα των εκχωρήσεων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Επίσης, δόθηκαν στον εκπρόσωπό του επιταγές, οι οποίες όμως είναι μη μεταβιβάσιμες και επιστράφηκαν.

Συν τοις άλλοις, υπάρχουν εκκρεμότητες πολύ σοβαρές από την ΚΑΕ που αφορούν την καθημερινότητα του παίκτη, που δυσκολεύουν την ζωή και του ίδιου και της οικογένειάς του, η οποία έχει εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον Πελεκάνο σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση, την ώρα που ο ίδιος έχει αγωνιστεί και τραυματίας για να βοηθήσει την ομάδα…

Πρέπει να τονιστεί ότι όλο το ρεπορτάζ προκύπτει προς το παρόν από την πλευρά του παίκτη και αναμένεται λογικά η αντίδραση της ΚΑΕ.

To Top