Θεσσαλονίκη: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» – Συγκίνηση στη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών (video)

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστύχηματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/5) στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μύλου.

Ο Δημήτρης Μπέζας, πατέρας της 20χρονης Φραντσέσκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα, με τη συνοδεία ενός κιθαρίστα, τραγούδησε το τραγούδι της κόρης του «Three years later», στο οποίο η νεαρή είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική.

“Απόψε δεν είναι μια βραδιά για πολλά λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ” είπε ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».

To Top