Θεσσαλονίκη: «Τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές» λέει ο πατέρας του 15χρονου που του επιτέθηκαν σε ΕΠΑΛ (video)

Εντολή για άμεση διερεύνηση του περιστατικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχουν και πειθαρχικές ευθύνες εκπαιδευτικών, έδωσε το υπουργείο Παιδείας λίγο μετά τον ξυλοδαρμό του 15χρονου μαθητή στο 1ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 24 Οκτωβρίου και ύστερα από την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του ανηλίκου που, σύμφωνα με την καταγγελία, ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα 10-15 ατόμων στο προαύλιο χώρο του σχολείου, συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας 17χρονος και ένας 18χρονος που κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και αναμένεται να δικαστούν εντός Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του ανήλικου θύματος, ο 15χρονος μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε με κλωτσιές και μπουνιές, στο κεφάλι και το σώμα, πήγε στο γραφείο του διευθυντή και ζήτησε να καλέσει τους γονείς του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον γονέα, ο διευθυντής το αρνήθηκε και ο ανήλικος κάλεσε κρυφά τον πατέρα του από το σταθερό του σχολείου, μόλις ο εκπαιδευτικός – με τη θέση ευθύνης – βγήκε για λίγα λεπτά από το γραφείο του.

To Top