Θεσσαλονίκη: Aγοράκι γεννήθηκε μέσα σε ασθενοφόρο στον δρόμο για το νοσοκομείο (video)

Ένα «βιαστικό» αγοράκι γεννήθηκε μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατευθυνόταν στο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Το παιδάκι χαίρει άκρας υγείας και το γεγονός γνωστοποιήθηκε σε ανάρτηση του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης δέχτηκε κλήση για επίτοκο νέα γυναίκα με αναφερόμενες συχνές ωδίνες τοκετού.

Άμεσα η κλήση διαβιβάστηκε σε συμβατικό ασθενοφόρο, το οποίο και έσπευσε στο σπίτι της εγκύου.

Ωστόσο ο μικρός γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, με την υποστήριξη των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Η νέα μαμά και το μωράκι διακομίστηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

«Στις 16/02/2024, περίπου 23.00 το βράδυ το Τ/Κ του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης δέχτηκε κλήση για επίτοκο νέα γυναίκα με αναφερόμενος συχνές ωδύνες τοκετού.
Άμεσα η κλήση διαβιβάστηκε σε συμβατικό ασθενοφόρο (με κωδικό Α5) και οι συνάδελφοι μετέβησαν με προτεραιότητα στην κατοικία της ασθενούς. Μετά την παραλαβή, καθ’οδον για το εφημερεύον Νοσοκομείο, ο τοκετός εξελίχθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο με την υποστήριξη & την συνδρομή των

Διασωστών Maria Viarou & Giorgos Kouroukidis, ένα υγιέστατο αγοράκι. Κατά την διάρκεια του τοκετού τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και ζητήθηκε συνδρομή Κινητής Ιατρικής Μονάδας. Η νέα μαμά και το μωράκι διακομίσθηκαν στο εφημερεύον Νοσοκομείο και είναι και οι δύο πολύ καλά στην υγεία τους!
Θέλουμε να τους ευχηθούμε να είναι σύντομα στο σπίτι τους και να έχουν μια ζωή γεμάτη τύχη, χαρά και χαμόγελα!

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, που με άψογο επαγγελματισμό διεκπεραίωσαν τον τοκετό και φρόντισαν όπως προβλέπεται, την μητέρα και το νεογνό! Η φωτογραφία έχει ληφθεί με την συγκατάθεση της μητέρας. Συγχαρητήρια σε όλους!», αναφέρεται στην ανάρτηση.

To Top