Θρίλερ στο διοικητικό συμβούλιο! Στην έξοδο ο Μιχαλήτσος, αναζητούν προπονητή! Όλα ανοιχτά

Βραδιά θρίλερ στον Άρη! Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, το οποίο ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα. Υψηλοί τόνοι και απόφαση για ραγδαίες εξελίξεις. Στην έξοδο ο Γιάννης Μιχαλήτσος, αναζητούν προπονητή οι παράγοντες του Άρη!

Δραματικές και ραγδαίες, όπως όλα δείχνουν είναι οι εξελίξεις στην κιτρινόμαυρη ομάδα, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η λύση που θα φέρει την ανατροπή της αρνητικής κατάστασης και θα σώσει το καράβι από τα βράχια έστω και την ύστατη ώρα!

Στο συμβούλιο που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών, παρουσία μελών των δ.σ. της ΠΑΕ και της ΚΜΑ έγιναν πολλές συζητήσεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να αναστραφεί η κατάσταση και στα έξι τελευταία παιχνίδια, να προλάβει ο Άρης το τρένο της σωτηρίας.

Οι τόνοι ανέβηκαν, ειπώθηκαν πολλά, τέθηκαν επί τάπητος ακόμη περισσότερα θέματα. Κοινό συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να δρομολογηθεί η αλλαγή προπονητή, προκειμένου να επέλθει το ηλεκτροσόκ, η ανατροπή. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι στην… έξοδο!

Ήδη έγιναν συζητήσεις κι επαφές για να βρεθεί άμεσα η λύση για τον πάγκο του Άρη. Με συγκεκριμένους προπονητές.

Το διοικητικό συμβούλιο ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Παρόντες επίσης ήταν ο Γιάννης Σαμολαδάς από την ΚΑΕ και ο Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι είναι κοντά στην ομάδα, ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών.

To Top