Ιερολοχίτες: “Διαθέτουμε κουπόνια, όλοι στο πλευρό του αδελφού μας”

Οι Ιερολοχίτες εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με το φιλικό ανθρωπιάς για τον φίλαθλο του Άρη Δημήτρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ανακοινώνουμε πως έχουμε παραλάβει τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα αλληλεγγύης ΑΡΗ-Ερμή Λαγκαδά, που θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00 στο Παλέ, για τον αδερφό μας το Δημήτρη.

Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης δίνει πραγματική μάχη εδώ και δύο χρόνια για να επανέλθει, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε. Δυστυχώς τα έξοδα αποκατάστασης είναι πραγματικά δυσβάσταχτα και ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ σ’αυτή τη δύσκολη στιγμή, και να δώσουμε μια ανάσα στην οικογένειά του.

Γι’αυτό το λόγο, την Κυριακή στο ματς με το νιώνιο θα έχουμε κουπόνια τόσο στο σχολείο, όσο και μέσα στη Θύρα 1, ώστε να μπορέσει ο καθένας να αγοράσει όσα θέλει, ασχέτως αν μπορεί ή όχι να έρθει στο φιλικό.
Εννοείται βέβαια ότι την Τετάρτη πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν πιο δυναμική παρουσία στο Παλέ, για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στον αδερφό μας και την οικογένειά του.

Ο σκοπός είναι ιερός, και γι’αυτό το λόγο είμαστε ενωμένοι όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, σύνδεσμοι και επίσημοι φορείς, και ζητάμε τη σύμπραξη όλων σας, όπως θα κάνατε και για ένα βιολογικό αδερφό σας.

Όλοι μαζί για τον Δημήτρη μας, όπλο μας η αλληλεγγύη…

ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ

ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ 1970″

To Top