ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντέγε: Ο Άρης του προσφέρει την ευκαιρία για αγωνιστική… αναγέννηση!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να επιχειρήσει την οικονομική υπέρβαση και να φέρει και πάλι στην Ελλάδα τον Μπράουν Ιντέγε, ώστε να αποτελέσει τον βασικό φορ του Άρη από εδώ και στο εξής!

Ο Νιγηριανός στράικερ είχε μια πολύ καλή παρουσία στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας έτσι ένα… αστρονομικό συμβόλαιο στην Κίνα με την Τιανζίν Τεντά τον Φλεβάρη του 2017.

Η περιπέτεια του εκεί δεν εξελίχθηκε ιδανικά, ακολούθησε ένας δανεισμός στην Μάλαγα και η λύση του συμβολαίου του με την κινέζικη ομάδα τον περασμένο Γενάρη. Μόλις 14 ματς με τους Κινέζους και 4 γκολ, ενώ ως δανεικός στην Ισπανία έπαιξε σε 13 ματς και πέτυχε 1 γκολ. Φέτος έμεινε ανενεργός, καθώς δεν αποδεσμεύτηκε από το συμβόλαιο που είχε με τους Κινέζους που περίμεναν μία πρόταση αγοράς που ποτέ δεν ήρθε, παρότι ο ίδιος ο παίκτης είχε αρκετές προτάσεις. Εν τέλει έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο από την Κίνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Στα 30 του χρόνια πλέον ο Νιγηριανός φορ ψάχνει μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει και πάλι σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ο Άρης μπορεί να του το προσφέρει!

Οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στοιχείο που είναι αρκετά σημαντικό για τον 30χρονο επιθετικό, που θα μπορέσει να βγει και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η απόφασή του να φύγει από τον Ολυμπιακό ναι μεν τον έκανε πολύ πιο… πλούσιο, αλλά σίγουρα δεν τον βοήθησε αγωνιστικά στην καριέρα του.

Η Ξαμάξ τον έφερε στην Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων φόρεσε τις φανέλες και των Σοσό, Ντινάμο Κιέβου, Γουέστ Μπρομ. Έχει 27 διεθνείς συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ σε συλλογικό επίπεδο ο απολογισμός του είναι 142 τέρματα και 46 ασίστ σε 353 επίσημες εμφανίσεις.

 

To Top