Ισπανία: Τέλος ο Λουίς Ενρίκε, ο Λουίς ντε λα Φουέντε νέος προπονητής της “ρόχα”

Παρελθόν από τον πάγκο της Ισπανίας αποτελεί ο Λουίς Ενρίκε από την Πέμπτη (8/12), μετά τον αποκλεισμό της “φούρια ρόχα” στους “16” του φετινού Μουντιάλ, με τον Λουίς ντε λα Φουέντε να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.

Η Ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/12) το τέλος της συνεργασίας της με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στους “16” του Μουντιάλ.

Η πρώτη θητεία του στην Ισπανία ήταν τον Ιούλιο του 2018 και παρέμεινε στον πάγκο μέχρι τον Μάρτιο του 2019, για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία μετά από οκτώ μήνες, τον Νοέμβριο του 2019.

“Η Ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Λουίς Ενρίκε και όλο το προπονητικό του επιτελείο ως επικεφαλής της εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε  θα είναι ο νέος προπονητής της Ισπανίας, μετά την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε από τον πάγκο της ομάδας.

Από το καλοκαίρι του 2018 βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής ελπίδων της Ισπανίας, ενώ στο παρελθόν υπήρξε προπονητής και των άλλων μικρών εθνικών.

 

To Top