ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιτούρμπε: «Ο Πάρντιου έβαλε κανόνες, θα έρθει με τον χρόνο και η βελτίωση…» (video)

Ο Χουάν Ιτούρμπε μίλησε στις καθιερωμένες δηλώσεις που γίνονται πριν τα παιχνίδια.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άλαν Πάρντιου και το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Παραγουανός εξτρέμ στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports. “Ο Πάρντιου έβαλε κανόνες, κάτι που δεν υπήρχε πριν” όπως είπε τονίζοντας ότι: “Όλοι τον γνωρίζουμε, προέρχεται από μια χώρα προηγμένη ποδοσφαιρικά, δυστυχώς δεν είχαμε πολύ χρόνο. Όσο προχωράμε στις προπονήσεις θα μπουν νέα πράγματα, υπάρχει η παύση των δυο βδομάδων για να δουλέψουμε και να έρθει με τον χρόνιο η βελτίωση”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άλαν Πάρντιου: «Όλοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι προέρχεται από μια ποδοσφαιρική χώρα, που το άθλημα παίζεται με πάρα πολύ ένταση. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να προπονηθούμε με το στυλ που θέλει. Ωστόσο, θεωρώ πως με το πέρασμα του χρόνου, θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις οδηγίες του».

Αναφορικά με τις αλλαγές στις οποίες αποσκοπεί ο νέος προπονητής του Άρη: 
«Καταρχάς, έβαλε πάρα πολλούς καινούριους κανόνες, πράγμα που δεν υπήρχε στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες αλλά και για το κλαμπ. Όπως προαναφέραμε όμως, δεν έχουμε προλάβει να προπονηθούμε αρκετές φορές μαζί του. Ξέρω όμως πως όσο προχωράμε, θα εισάγουμε καινούρια πράγματα στις προπονήσεις και ευτυχώς υπάρχει αυτή η διακοπή των δύο εβδομάδων που θα χρησιμεύσουν πολύ».

Για τη νίκη επί του Αστέρα αλλά και το πως περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:«Ήταν πράγματι ένα πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί ιδιαίτερα όσον αφορά τη ψυχολογία της ομάδας, μετά από την απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή.

Αναφορικά τώρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, που είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος. Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΟΝ CAMERA ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top