Ιωάννης Μελισσανίδης: “Ο Αλ. Νικολαΐδης στην αισχρή επίθεση που δέχτηκα μου είπε «Μη μασάς»” (video)

Ο ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης, έκατσε στον καναπέ της «Super Katerina» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ και μίλησε για μία «ενορχηστρωμένη, αισχρή και κατάπτυστη» από τους δημοσιογράφους δυσφήμιση, την οποία που βίωσε ο ίδιος, με αφορμή τη σεξουαλικότητά του: «Εσύ ο ίδιος αφήνεις να σε επηρεάσει και να σε στεναχωρήσει το οτιδήποτε. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι έχουμε τις αντοχές και τον χαρακτήρα να το αντιμετωπίσουμε. Στο σχολείο αντιδρούσα».

Στη συνέχεια ο Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και αποκάλυψε: «Με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι και ως φίλος, αλλά και ως συναθλητής οφείλεις να βοηθήσεις. Ο Αλέξανδρος στο Σίδνεϊ είχε σπάσει το πόδι του, είχε διαλυθεί. Εννοείται σαν συναθλητής θα πήγαινα να του σταθώ και να τον βοηθήσω».

«Αυτό που θα πως εγώ όμως, είναι ότι ο Αλέξανδρος στη δική μου αισχρή επίθεση που δέχτηκα το 2016 όταν μίλησα ανοιχτά για την σεξουαλικότητά μου από κάποιους συναδέλφους σας, ήταν από τους ελάχιστους που με στήριξαν, ήρθε κοντά μου, μιλήσαμε μου είπε μη μασάς, όπως και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Εγώ εκπέμπω έναν χαρακτήρα που δείχνω ότι δεν χρειάζομαι βοήθεια, αυτοί που ήταν να το πουν μου το είπαν» κατέληξε.

To Top