Ιωνικός Νικαίας: Κατεβαίνει κανονικά στη Basket League

Ξεκίνησε η ανακαίνιση του Πλάτωνα, ενώ ο Βαγγέλης Τσάπας έχει ήδη βρει τη διάδοχη κατάσταση για να πάρει ο Ιωνικός Νικαίας κανονικά μέρος στη Basket League της σεζόν 2020-21.

Την ώρα που το Ρέθυμνο έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Εθνική αλλά εκτός απροόπτου θα συμμετάσχει στην τοπική ΕΚΑΣΚ, την ώρα που ο Ήφαιστος Λήμνου έχει ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν θα συμμετάσχει στη Basket League της σεζόν 2020/21, ο Ιωνικός πατάει το γκάζι για να πάρει κανονικά μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Νίκαιας έχει πλέον την υποστήριξη του Δήμου, μάλιστα στους εξωτερικούς χώρους του Πλάτωνα τοποθετήθηκε και η πινακίδα που αναφέρει τα βελτιωτικά έργα προϋπολογισμού 103.615.07 ευρώ, τα οποία ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου και προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό.

Ήδη έχουν απομακρυνθεί αντικείμενα από κάθε γωνιά του κλειστού γηπέδου, ήδη ξεκίνησε το ξήλωμα του παλαιού παρκέ που θα αντικατασταθεί με σύγχρονο, ήδη έχει βρεθεί και η διάδοχη κατάσταση καθώς ο Βαγγέλης Τσάπας δεν θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΚΑΕ. Και αυτό, το τελευταίο, είναι το σημαντικότερο για τον ιστορικό σύλλογο.

To Top