“Κάρφωμα” Ρονάλντο σε Σάρι…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε τις πρόσφατες δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι που έκανε λόγο για πρόβλημα του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο γόνατο, τονίζοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μετά την τοποθέτηση του Φερνάντο Σάντος, που το μεσημέρι της Τετάρτης διαβεβαίωσε άπαντες πως ο Κριστιάνο Κριστιάνο είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα της Πορτογαλίας κόντρα στην Λιθουανία, μία ημέρα αργότερα ήταν η σειρά του CR7 να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον Μαουρίτσιο Σάρι.

“Θα σας πως ένα πράγμα για όλες τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων της χώρας: ο αρχηγός δεν είναι καλά, είναι πολύ καλά. Ο απολογισμός είναι θετικός. Μπορείτε τώρα να πάτε να πάρετε συνέντευξη από τους άλλους παίκτες”, δήλωσε την Πέμπτη στην εφημερίδα “MaisFutebol” o σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα λόγια του Ρονάλντο περιγράφουν μία διαφορετική κατάσταση σε σχέση  με την οπτική του Σάρι, που είχε αποδώσει την απόφαση του να κάνει αλλαγή τον Ρονάλντο με τον Ντιμπάλα στο 55ο λεπτό του ντέρμπι με την Μίλαν (νίκη με 1-0 για την βέκια σινιόρα) στα προβλήματα του CR7 το τελευταίο διάστημα με το γόνατό του.

Κάτι που δεν φαίνεται να ευσταθεί αν λάβει κανείς υπόψη τα όσα διαρρέουν από την Πορτογαλία, με τον 34χρονο επιθετικό να είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι στην Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro 2020, μόλις τέσσερις ημέρες μετά το Γιουβέντους – Μίλαν και το ντόρο που προκλήθηκε λόγω της αλλαγής του.

To Top