ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Κίνηση σκοπιμότητας» λένε στον Ηρακλή, πού ποντάρουν για την παραμονή

Η ΠΑΕ Ηρακλής και το νομικό επιτελείο της αναφέρουν πως η σημερινή κίνηση της παραίτησης από την διαδικασία της έφεσης στο θέμα της αδειοδότησης έγινε για λόγους σκοπιμότητας, καθώς και αυτή η υπόθεση (όπως και του Νίκου Πουρτουλίδη) θα πάει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το bluearena.gr: “Στον Ηρακλή, λένε πως από τη στιγμή που πουθενά εντός του ΚΑΠ δεν αναγράφεται η ποινή του υποβιβασμού για της μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, τότε η ποινή τους λόγω της μη αδειοδότησής τους (σ.σ. ο φάκελος ήταν εντελώς άδειος), θα πρέπει να είναι ο περιορισμός στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

Μάλιστα, στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, έλεγαν πως τις επόμενες ημέρες, στο νομικό επιτελείο της ομάδας θα προστεθούν κι άλλοι δικηγόροι και εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξίας τους πως θα καταφέρουν στο τέλος να… ανατρέψουν αυτές τις εις βάρος τους αποφάσεις και να παίξουν του χρόνου στη Super League”.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, εφόσον τελικά συνεχιστεί δικαστικά η υπόθεση και δικαιωθεί ο Ηρακλής και παραμείνει στην κατηγορία, θα υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός, αλλά και πάλι δεν θα υπάρξει προοπτική ανόδου τρίτης ομάδας από τη Football League

To Top