ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΚΑΕ: “Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ!” (video)

H νέα καμπάνια στήριξης της ΚΑΕ Άρης δίνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί η φωτογραφία του φίλαθλου που θα αγοράσει διαρκείας στο αντίστοιχο καρεκλάκι στο Αλεξάνδρειο! Παράλληλα, οι Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και Γιάννης Σιδηροηλίας, μιλούν στην κάμερα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ!

Τώρα τα…μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

*Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε: https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-bc/stiriksi-diarkeias-aris-bc/

Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της…ποτέ!
Δείτε το σχετικό video στο εξής link στο επίσημο κανάλι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ:

To Top