ΚΑΕ Ρέθυμνο για Κορομηλά: «Καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ήφαιστο»

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο διαμαρτυρήθηκε επίσημα για την διαιτησία στο ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι αποφάσεις του Ηλία Κορομηλά καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρονται έντονα για την αντιμετώπιση που είχαν στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής, ενώ τονίζουν μεταξύ άλλων πως ο έμπειρος διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (ήττα για το Ρέθυμνο με 85-82).

Αναλυτικά η επιστολή του Ρεθύμνου:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Στην πολύχρονη παρουσία μας στο πρωτάθλημα Betshop Basket League δεν έχουμε ποτέ ασχοληθεί με την διαιτησία. Λυπούμαστε ειλικρινά που είμαστε υποχρεωμένοι στην αρχή της χρονιάς να το πράξουμε και να διαμαρτυρηθούμε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Κατά κοινή διαπίστωση ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα, αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας και δεν μας επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να διεκδικήσουμε την νίκη.

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα που μπορεί να επιβεβαιώσει το δίκαιο της αγανάκτησης μας. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings από τα πρώτα βήματα της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού Μπάσκετ στηρίχθηκε και στηρίζεται σε μια διαφορετική φιλοσοφία που έχει αρχές τις οποίες με χαρά είδαμε να υιοθετούν οι περισσότερες ομάδες.

Πρεσβεύουμε την νοικοκυρεμένη διοίκηση, την διαφάνεια, την δουλειά σε βάθος, το fair play και την ανάπτυξη αρχών όπως η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός.Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε τις υγιώς σκεπτόμενες και αγωνιζόμενες ομάδες από εξωαγωνιστικούς παράγοντες που επηρεάζουν ή όπως στην περίπτωση του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Ήφαιστος Λήμνου ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ το αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και δικαιοσύνη στην αντιμετώπιση όλων…».

To Top