Καζακστάν – Σαν Μαρίνο 3-1: Έκανε το καθήκον του, στο «περίμενε» η Ελλάδα

Το Καζακστάν έκανε αυτό που έπρεπε και επικράτησε 3-1 του Σαν Μαρίνο, μειώνοντας στον έναν βαθμό την απόστασή του από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στο Euro. Στην… αναμονή η Ελλάδα όσον αφορά τον αντίπαλό της στα play-offs του Nations League.

Χωρίς κάποια… σοκαριστική έκπληξη κύλησε το απόγευμα για το Καζακστάν, το οποίο απέφυγε τα δράματα και νίκησε 3-1 εντός έδρας το Σαν Μαρίνο. Οι Καζάκοι έτσι, έμειναν ζωντανοί στην υπόθεση της απευθείας πρόκρισης στο Euro του 2024 και κράτησαν στην… αναμονή την Ελλάδα, όσον αφορά τον αντίπαλό της στη «δεύτερη ευκαιρία» για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Υπενθυμίζουμε πως, όπως όλα δείχνουν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει μπροστά του το Καζακστάν στα play-offs του Nations League, αν φυσικά αυτό δεν πάρει κατευθείαν το εισιτήριο από τα προκριματικά.

Με αυτό το τρίποντο, οι Καζάκοι μείωσαν στον έναν βαθμό την απόστασή τους από τις πρώτες δύο του ομίλου, Σλοβενία και Δανία, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε (17/11), κάτι που σημαίνει πως το Καζακστάν δεν μπορεί ακόμα να αποκλειστεί και μαθηματικά.

Ο Τσεσνόκοφ (x2) και ο Αϊμπέτοφ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ο Φρανκιόζι αυτό των φιλοξενούμενων. Ήταν η πρώτη φορά μάλιστα μετά το 2005, που το Σαν Μαρίνο κατορθώνει να σκοράρει σε δύο διαδοχικά παιχνίδια.


To Top