ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και εγένετο θύρα Άλκης Καμπανός! (photos)

H μεγάλη στιγμή, μια ξεχωριστή στιγμή! Η θύρα “Άλκης Καμπανός”… γεννιέται για να μείνει πάντα ζωντανός!

Σήμερα Κυριακή πριν το ματς με τον ΠΑΣ έγινε η μετονομασία της θύρας των επισήμων (θύρα 7) σε θύρα “Άλκης Καμπάνος”.

Κάτι που είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη εκδήλωση για τα 108 χρόνια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Βαγγέλης Παντζαρτζίδης.

Έτοιμο το γκράφιτι για τον Άλκη, συγκλονίζει και “φωνάζει” για δικαιοσύνη! “Άλκη ζωντανός, για πάντα Αρειανός”.

Από κει και πέρα, πήρε μορφή το τεράστιο γκράφιτι για τον Άλκη στον τόπο του εγκλήματος! Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία των φίλων του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, το μεγάλο επιτοίχιο γκάφιτι έργο στη μνήμη του, στο σχολείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι που ξεψύχησε, ολοκληρώθηκε.

Οι φίλοι του Άλκη, ανέθεσαν στους καλλιτέχνες Γιάννη Μπουζούκη και Θανάση Ευαγγελόπουλο, το μεγάλο αυτό έργο, παράλληλα με την υποστήριξη και την ευγενική χορηγία των Stoiximan.gr, ΑΣΤΗΡ σκαλωσιές και χρώματα Cosmos lac, που έφτασαν στην ολοκλήρωσή του.

Στον τοίχο του σχολικού συγκροτήματος στην πρώην πια οδό Γαζή, νυν Αλκιβιάδη Καμπανού, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σκαλιά όπου ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, φιγουράρει το εμβληματικό πρόσωπο του, με το εκφραστικό χαμόγελο και τα μεγάλα αθώα μάτια του.

Το πρόσωπο του Αλκιβιάδη είναι στα χρώματα του κίτρινου και του κόκκινου, ενώ δεξιά και αριστερά του έχουν ζωγραφιστεί δύο μεγάλοι πάπυροι.

Ακριβώς πάνω από τη μορφή του δεσπόζει με μεγάλα γράμματα το όνομά του με άσπρα χρώματα. Στους πάπυρος αναφέρεται η ημερομηνία της δολοφονίας και το μήνυμα “Άλκη ζεις”.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πριν το ματς με τον ΠΑΣ έγινε η μετονομασία της θύρας των επισήμων σε θύρα “Άλκης Καμπανός” στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top