ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και η ΠΑΕ Άρης μαζί με την ΕΠΟ στην FIFA για να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”

Και η ΠΑΕ Άρης μαζί με την ΕΠΟ στην FIFA για να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το περίεργο μπαν της FIFA στον Άρη και η απαγόρευση των μεταγραφών είναι ένα από τα μέτωπα που καλείται να ξεπεράσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό χθες η ΕΠΟ κλήθηκε από την παγκόσμια συνομοσπονδία να δώσει εξηγήσεις με αφορμή την υπόθεση Ντουρμισάι και την έκδοση δελτίου στον Άρη. Όπως έγινε επίσης γνωστό, πριν από λίγο, παρούσα θα είναι και η ΠΑΕ Άρης μέσω τους νομικού της εκπροσώπου Παναγιώτη Μπιλίρη και των νομικών από την Ελβετία με τους οποίους συνεργάζεται για την υπόθεση αυτή.

Είναι επί της ουσίας μια πρώτη ανακίνηση του θέματος για να ξεκαθαρίσει οριστικά και να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”, προκειμένου ΕΠΟ και ΠΑΕ Άρης να καταδείξουν στην FIFA ότι υπάρχουν δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα, τα παλαιότερα χρέη δεν βαρύνουν την νέα ΠΑΕ και ότι όλα έγιναν σύννομα, βάσει των κανονισμών της Ομοσπονδίας και τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Και φυσικά ότι οποιαδήποτε διαφορετική απόφαση που θα τιμωρεί τον Άρη είναι εκτός λογικής και κυρίως νόμων και κανονισμών.

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Yellow Radio o Μπιλίρης: “Η θετική εξέλιξη για Ντουρμισάι είναι προφανές ότι θα βοηθήσει στην υπόθεση της FIFA. Περιμένουμε πρώτα το σκεπτικό εντός των ημερών για το τι αναφέρει και που βασίστηκε και θα κινηθούμε ανάλογα”.

Τώρα στις 24 Φεβρουαρίου θα δοθεί μια πρώτη “μάχη” για να απεμπλακεί ο Άρης από αυτήν την κακόγουστη ιστορία και όπως φαίνεται παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για να σταθεί στο ύψος της και η ελληνική ομοσπονδία.

To Top