ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Και μέσω της Τράπεζας Πειραιώς η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ!

H KAE συνεχίζει να περιμένει τη βοήθεια των φιλάθλων μέσω της αύξησης του μετοκικού κεφαλαίου δίνοντας νέα ευκαιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζεται και από σήμερα Δευτέρα (28/03), οι φίλοι της ομάδας θα έχουν ακόμα μία επιλογή, αναφορικά με την αγορά των μετοχών.

Συγκεκριμένα, πλέον για τον συγκεκριμένο σκοπό, λειτουργεί λογαριασμός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στην Τράπεζα Πειραιώς. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να πάρουν μετοχές είτε ηλεκτρονικά, είτε με την παρουσία τους στην Τράπεζα».

Φυσικά, εξακολουθεί να ισχύει και ο αντίστοιχος στη VIVA Wallet: GR31 7010 0000 0007 8784 2972 609.

Με την κατάθεση του ποσού, ο V.SH. (ψηφιακός μέτοχος) στέλνει email με την κατάθεση και τα στοιχεία επικοινωνίας του στο [email protected], με θέμα «ΑΜΚ ΚΑΕ ΑΡΗΣ». Κάθε μετοχή κοστίζει 10 ευρώ και η μίνιμουμ συμμετοχή είναι η αγορά δύο μετοχών.

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή και η ΑΜΚ θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να γίνει «ένα» μ’ αυτήν. Η προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας συνεχίζεται αδιάκοπα και σε συνδυασμό με το μαχητικό σύνολο που παρουσιάζει στο παρκέ η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά στον ΑΡΗ, μέσω της συμμετοχής στην ΑΜΚ.

Ο στόχος της κάλυψης του ποσού των 500.000 ευρώ είναι εφικτός. Και το πιο μπασκετικό κοινό της Ελλάδας, θα το αποδείξει!»

To Top