ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και νέο μπαμ! Κατ’ αρχήν συμφωνία με Μανού Γκαρσία, έρχεται για τον Άρη!

Ενεργοποιήθηκε και νέα “βόμβα” για τον Άρη! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Μανού Γκαρσία και την Χιχόν και ο Ισπανός μέσος έρχεται για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Την ώρα που οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ζερβίνιο, ο Άρης έκανε τις τελικές κινήσεις του για να ντύσει με τα χρώματα του Άρη τον 24χρονο μέσο και όπως φαίνεται η αισιοδοξία που υπήρχε δεν ήταν αβάσιμη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, υπήρξε ένα μπαράζ επαφών και συζητήσεων με τον Σπόρτινγκ Χιχόν, με την οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης, αλλά και με τον ίδιο τον βραχύσωμο μέσο, πάνω σε μια συμφωνία να έρθει δανεικός στον Άρη.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο 24χρονος μέσος είναι στον δρόμο για το Κλεάνθης Βικελίδης, μετά την συμφωνία που προέκυψε.

Απομένει να γίνει γνωστό, εάν θα έρθει ως δανεικός ή με μεταγραφή.

Ο βραχύσωμος (1.69μ.) Ισπανός παίζει με την ίδια ευκολία και στο «δέκα» και στο «οκτώ». Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές στη LaLiga μετρώντας 26 συμμετοχές με μία ασίστ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν βρίσκεται στα πλάνα της Χιχόν.

Να σημειωθεί ότι η Χιχόν τον απέκτησε το 2019 με 4.000.000 ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Παραχωρήθηκε διαδοχικά δανεικός σε Αλαβές και Μπρέντα, μετά έμεινε για μία σεζόν στην Χιχόν και πέρσι έπαιξε ξανά στην Αλαβές.

Είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” Εθνικές, ενώ έχει μια συμμετοχή με την ομάδα ανδρών της Ισπανίας στο φιλικό με την Λιθουανία (4-0) πέρσι τον Ιούνιο, όταν ξεκίνησε βασικός, αλλά βρήκε στο 53′ λόγω τραυματισμού.

To Top