Και ο Λευτέρης Σούμποτιτς στο Galis Basketball 3on3

Ένα ακόμα μεγάλο και ιστορικό όνομα θα είναι παρών στο Galis Basketball 3on3 στη Ρόδο, καθώς όπως ενημέρωσε η επίσημη ιστοσελίδα του event, ο Λευτέρης Σούμποτιτς θα βρεθεί στο νησί των Δωδεκανήσων.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο σπουδαίος μπασκετμπολίστας και προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τη χρυσή εποχή της ομάδας μπάσκετ του Άρη, όντας συμπαίκτης με τον Νίκο Γκάλη, θα δώσει το παρών στο Galis Basketball 3on3 που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019.

Ο Λευτέρης ή Slobodan Σούμποτιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τουρνουά και τον Νίκο Γκάλη προσωπικά.

«Είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός και χαίρομαι που θα είμαι εκεί. Ο Νίκος Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών. Είναι πολύ σημαντικό που το τουρνουά γίνεται στη Ρόδο, απ’όπου κατάγεται ο ίδιος ο Γκάλης. Είχα πάει πριν πολλά χρόνια ξανά, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να γίνει.

Με τον Γκάλη ζήσαμε μαζί 6 αξέχαστα χρόνια. Περάσαμε πολλά μαζί, χαρές και λύπες, αλλά περισσότερες ήταν οι χαρές. Εγώ θυμάμαι μόνο τα ωραία. Ο Γκάλης είναι φοβερός χαρακτήρας και τρομερός παίκτης. Είναι νικητής, δεν το έβαζε κάτω ποτέ. Δίκαια βρίσκεται στο Hall of Fame, το αξίζει πραγματικά».

To Top