Και φιλικοί αγώνες ερασιτεχνικών ομάδων της Θεσσαλονίκης σε στοιχηματικό κουπόνι

Το φιλικό του Άρη Αρχαγγέλου με τη Ρόδο από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου δεν ήταν το μόνο που συμπεριλήφθηκε στο στοιχηματικό κουπόνι ξένων εταιριών. Οπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα epsm24 το μενού περιλάμβανε και φιλικούς αγώνες ερασιτεχνικών ομάδων από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα στα κουπόνια ξένων στοιχηματικών εταιρειών βρέθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Θερμαϊκού Θέρμης και του ΑΟ Καρδίας και αυτός του Ολυμπιακού Κυμίνων με τον Εθνικό Σοχού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εν λόγω ιστοσελίδας υπήρχε δυνατότητα παιξίματος του παιχνιδιού τόσο σε pre-game αλλά και σε Live Betting. Κάτι φυσικά που συνέβη και τη περσινή χρονιά σε φιλικούς αγώνες ομάδων της Γ εθνικής με αντίστοιχες της Α1. Η ΕΠΣ Μακεδονίας σε παρόμοια κρούσματα στο παρελθόν είχε αποφασίσει την αναβολή των αγώνων.

Πέρα από το παιχνίδι Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟ Καρδίας, στο κουπόνι των ξένων στοιχηματικών εταιρειών βρέθηκε και ο φιλικός αγώνας της προηγούμενης εβδομάδος μεταξύ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου και του Παύλου Μελά. Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα του epsm24, διαθέσιμο για πονταρίσματα από κατοίκους άλλων χωρών (εκτός Ελλάδος) βρισκόταν το Ολυμπιακός Κυμίνων – Παύλος Μελάς και το ΑΟ Καρδίας – Παύλος Μελάς. Μεταξύ άλλων και η φιλική αναμέτρηση Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Σοχού.

To Top